Dorog

Töretlenül haladnak előre a dorogi dartsosok

Április 24-én véget ért a 9+1 fordulóból álló Dorogi Darts Liga, április 28-án pedig a dorogi darts sport életében először NB4-es fordulót rendeztek Dorogon.

Április 24-én a Dorogi Darts Liga a legjobb 8 összecsapásával ért véget, melynek győztese Felföldi Ádám lett. A képzeletbeli dobogó második fokára Kecskés Tamás léphetett fel, aki egyben a legmagasabb kiszállót (127) dobta. A harmadik Szabó Joe lett, aki a legtöbbször – hatszor is – kidobta a 180/171-et. A legjobb 8 összecsapását egy nagyon kiegyenlített mezőnyben, a remek formában játszó Kecskés Tamás nyerte. A legjobb női versenyző Janszó Orsi lett.

Április 28-án először rendeztek NB4-es fordulót Dorogon, a Sport Büfében, ahol a helyieknek a remek egyéni teljesítmények mellett sikerült bezsebelniük a maximálisan megszerezhető 6 pontot is, amivel átvették a vezetést a csoportban. Ugyanezen a napon tábla elé álltak az amatőr csapatbajnokság 2. csoportjában résztvevő játékosok is. A Móron megrendezett forduló kicsit döcögősen indult, hiszen a dorogiak vereséget szenvedtek a komáromiak ellen, azonban a következő meccset – az előző fordulóban remeklő – Oroszlánnyal játszották, akik ellen magabiztos győzelmet szereztek. Az utolsó körben a hazai pályán játszó, és eddig mindkét meccsét simán nyerő Mórt állították meg a dorogiak, és ezzel átvették a vezetést a csoportban.

Megosztás