Nosztalgiavonat érkezik a térségbe

Október 23-án nosztalgiavonat érkezik Budapestről Esztergomba, a program során a helyiek jegyet válthatnak Esztergom – Dorog – Nyergesújfalu – Tokod – Esztergom útvonalra.

„Ezen az októberi hétvégén nosztalgia vonatot indítunk Budapestről Esztergomba. Szeretnénk lehetőséget biztosítani azoknak is, akik szeretnék átélni egy hamisítatlan békebeli gőzmozdonyos nosztalgia utazás élményét – a fővárosba való utazás nélkül. Szerelvényünk az esztergomi érkezés, illetve a budapesti visszaindulás között a 424-es gőzmozdony vontatásával a kirándulók és az érdeklődő helyiek számára az Esztergom – Dorog – Nyergesújfalu – Tokod – Esztergom útvonalon tesz egy oda-vissza utazást.” – írja a MÁV Rail Tours.

A dorogi és tokodi tartózkodása alatt – ahol technikai okokból (víztöltés, mozdony irányváltása) hosszabb ideig áll majd a vonat – lehetőség lesz végig nézni teljes hosszában a szerelvényt, hiszen minden kocsi kialakítása különböző, illetve lehetőség lesz különleges, közeli fotók készítésére is az impozáns gőzmozdonyról.

Az elérhető kocsiosztályokról, fedélzeti szolgáltatásokról, egyéni és fakultatív programokról, további jegyárakról valamint a menetrendről IDE KATTINTVA tájékozódhatnak.

Borítókép: 424-es gőzmozdony húzta az aranyvonatot Dorogra szeptember 7-én.

Megosztás