Kategóriák: DorogEsztergomHírek

A helyi önkéntesek továbbra is keresik Szilágyi Piroskát

2021 januárja óta keresik a Horizont Egészségügyi Alapítvány önkéntesei az esztergomi Szilágyi Piroskát, aki hirtelenséggel szinte köddé vált 2021. január 24-én a délelőtti órákban.

„Eleinte a rendőrség vezetésével és iránymutatásával kezdtük meg a keresést, majd önállóan folytattuk. Fontos kiemelni, hogy mi önkéntesek vagyunk, így a kezünk nem ér olyan messzire, mint a hivatásosoknak – ennek ellenére megteszünk mindent, hogy sikerrel járjunk.” – mondta lapunknak a 19 éves Ardelean Rajmund, az önkéntesek vezetője.

„A több hónapos keresgélés során többször reményvesztetten, többször pedig az adrenalintól felpörgetve jártuk az utcákat, területeket, terep nehézségekkel tarkított hegyeket – eddig eredménytelenül. Viszont nem adjuk fel. Nem adjuk fel azért, mert, ha mi hasonló cipőben járnánk, mint Szilvi és Dia akkor mi is ezt a segítséget várnánk el mindenkitől.” – folytatta, majd hozzátette: „Jelenleg ahhoz, hogy több embernek tudjunk segíteni, támogatókat keresünk. Nem kell milliókra gondolni, pár ezer forint is megkönnyíti működésünk finanszírozását. Céges támogatók esetében pedig megjelenési felületet biztosítunk ruházatunkon, valamint a leendő kutató-mentő autónkon és honlapunkon egyaránt. A keresések anyagi fedezetét a tagdíjakból próbáljuk rendezni, így minden támogatás számunkra óriási segítség.”

Támogatási szándékot az alábbi elérhetőségeken lehet bejelenteni: horizontalapitvanydorog@gmail.com, +36706106483

Korábbi cikkek a témában:

Drónnal is keresik Szilágyi Piroskát>>

Eltűnés miatt keresik Szilágyi Piroskát>>

Megosztás