Ezen az útvonalon vonulnak a motoros angyalok

Korábban írtuk, hogy szeptember 18-án rendezik meg a „VII. A Motorosok is lehetnek Angyalok” című jótékonysági felvonulást. A szervezők közzétették az útvonalat.

Útvonal: Dorog – Otthon tér, Köztársaság út, Gorkij út, 10-es úton a körforgalomig, Tokodaltáró felé tovább a 10-esen, Tokodaltáró (10-es út), Tokod (Kossuth Lajos út, Széchenyi István út), Tokod faluból Bajnai úton, majd Malom dűlőn át Tát – Fő út, a Fő úton végig Halász csárdáig, onnan 117-es út és ezen haladva a 11-es út kereszteződéséig, 11-es úton Esztergomba. Esztergom: 11-es úton a körforgalomig (Hősök tere), a körforgalomból a Kossuth Lajos úton végig (Kossuth Lajos út, 11-es út, Iskola út, Dobozi Mihály út), a város végén Vaskapui út, majd a Bánomi út, Bánfi Lukács út, Kölcsey Ferenc utca és a Petőfi Sándor utca. A megszokottak szerint minden motoros tesz egy tiszteletkört a Vaszary Kolos Kórház udvarán, ezután pedig a Petőfi Sándor utcán folytatják az utat, a Terézia utca kereszteződéséig, ahonnan visszatérnek a körforgalomba. Újra bemennek a városba, egészen a végállomásig: Mindszenty tér és Kis-Duna sétány.

Az eseményre továbbra is lehet regisztrálni az Off Road Motors Lehotay Kft. üzletében Dorogon, az Esztergomi út 125. szám alatt hétfőtől péntekig 8-tól 17-ig és szombaton 8-tól 12 óráig.

A jelentkezés egy regisztrációs lap kitöltésével (személyes adatok megadása, + beleegyező nyilatkozat), aláírásával és a matrica megvásárlásával (3.000 Ft/fő/db) történik. Azokat, akik támogatójegyet vásárolnak, a felvonulás után egy finom ebéddel vendégelik meg. Mindemellett részese lesz minden Angyalbőrbe bújt Motoros egy szuper programnak: motoros felvonulás, koncert, életmentő tanfolyam (hogyan tudunk segíteni motoros társunknak, ha egy balesetet látunk), vidám és érdekes motoros kresz-teszt nyereményekkel, motoros véradás.

A „VII. A Motorosok is lehetnek Angyalok” című felvonulásra a gyülekező 2021. szeptember 18-án, szombaton reggel 8 órától 12-ig lesz a dorogi művelődési ház parkolójában, ahova már csak azokat a motorosokat engedik be, akiknél a kezükben, vagy a motorra felragasztva van a matrica (amennyiben utassal érkezik a motoros, úgy 2 db matrica szükséges, hiszen ez a belépő- és az ebédjegy is egyben). Akár még aznap is lehet regisztrálni az üzletben, ebben az esetben legkésőbb 11 óráig kell megérkezni, megvenni a matricát és utána átmenni a művelődési házhoz.

A befolyt adományokból a szervezők idén is az esztergomi kórházat támogatják.

Részletek a felvonulás és az üzlet Facebook oldalán találhatók!

Felvétel a tavalyi rendezvényről:

Borítókép: Kusnyér T. Judit