Kategóriák: DorogHírekProgramok

Filmvetítés és közönségtalálkozó Rudolf Péterrel

Szeptember elsején különleges programra invitálja a Richter Gedeon Nyrt. a térségben élőket!

Szeptember 1-jén, szerdán a dorogi művelődési házban vetítik a Nem tűntem el című filmet, Rudolf Péter főszereplésével. A filmvetítés előtt pedig 19 órától egy közönségtalálkozó keretében Rudolf Péter – aki egyben az Egészségváros fővédnöke is – mesél majd a film kulisszatitkairól.

A Richter Egészségváros előrendezvényeként a közönségtalálkozón való részvétel is már adománypontokat ér (minden látogató után automatikusan jóváírnak egy pontot, azaz 300 forintot, így szeptember 11-én már plusz aktivitásokkal kiegészülve indul a pontgyűjtés a Richter Egészségvároson).

A rendezvény ingyenes, a közönségtalálkozóra és a filmvetítésre a helyszínen jegyeket adnak. A szervezők azt kérik, mindenki a számára kijelölt helyen foglaljon majd helyet. Az esemény védettségi igazolvány nélkül látogatható. Menjünk el minél többen, és segítsünk a dorogi kórháznak a jóváírt adománypontokkal!

A filmet egyébként szeptember 11-én is megtekinthetik az érdeklődők az Otthon téren, a Richter Egészségváros rendezvény Agora sátrában 13.30-tól.

Borítókép: szinhaz.online