Megyei fiatalok veszik be Budapest egyik legnagyobb helyszínét

Hétvégén mutatkozik be a The Kingslayers a fővárosi Analóg Music Hall nagytermében. A zenekart egy tatabányai és egy esztergomi tinédzser is erősíti soraiban.

2021. augusztus 28-án, szombaton egy rendhagyó gálaeste keretein belül lép színpadra a The Kingslayers – Bring Me The Horizon Tribute. A csapat különlegessége, hogy – a korábban az RTL Klub tehetségkutató műsorából is ismert Táborosi Márk énekes mellett – két helyi kötődésű tinédzser képzi a formáció magját. Bartal Dániel (gitár – Tatabánya) mindössze 14, míg Steindl Ábel (dobok – Esztergom) 17 évesen léphet fel az Analóg Music Hall saját szervezésű tehetségkutatójának zárásaként.

Bartal neve sok tatabányai számára ismerősen csenghet, hiszen megannyi zenekarral állt már ki a Roxy klub rivaldájába. Steindl Ábelt eddig Esztergomból főleg videós munkáiról lehetett ismerni – többek között a Fesztiválsziget kiváló aftermovie-jairól– de most ő is dobverőket fog tartani a kezében a kamera helyett. A The Kingslayers az első kelet-európai alapítású BMTH-tribute. A koncert az Analóg Musicnak köszönhetően ingyenesen látogatható – a hatósági szabályok betartása mellett.

Megosztás