Kategóriák: HírekProgramok

Idén is megrendezik a Garammenti Nyitott Pincéket

Bátran kijelenthetjük, hogy a térség, illetve a Felvidék legjobb borait Garamkövesden kóstolhatjuk meg. Augusztus 6-án és 7-én ismét eljön az idő, amikor a jó hangulat mellett egyesülhetünk a kiváló borokkal.

A program pénteken 14 órakor a garamkövesdi (Kamenica nad Hronom) kultúrházban egy előregisztrációval egybekötött borünneppel kezdődik, amely 18 óráig tart. A Dunavin Nyári Borünnep a Duna két oldalán működő pincék kóstolója, mely során 15-20 asztalnál kóstolhatják a szebbnél szebb borokat a rendezvényre látogató újságírók, kis- és nagykereskedők, éttermesek és borbarátok. Az ingyenes borünnepre regisztrálni ide kattintva lehet. A borünnep után 18.30-kor nyitnak meg a pincék, ahol a finom borok mellett zenei programokkal várják az érdeklődőket.

Augusztus 7-én, szombaton 14 órakor nyitnak ki ismét a pincék, hogy a borbarátok folytathassák a pincék látogatását. 18 órakor a nagyszínpadon az Aranyalma Páros középkori bordalokkal biztosítja a hangulatot, majd 20 órától utcabál kezdődik a Dallamvilág együttessel.

Belépőjegyek:
Alapcsomag – 5 euro/fő (10 db kóstolójegy, kóstolópohár)
Korlátlan kóstolásra jogosító csomag – 20 euro/fő (VIP karszalag, kóstolópohár)

Részletek>>
Facebook esemény>>