Kategóriák: CsolnokHírek

Csolnokra is lehet szavazni a legvirágosabb úti cél versenyben

Július 25-ig lehet szavazni, a Virágos Magyarország közösségi oldalán, hogy melyik település nyerje el a „legvirágosabb úti cél” címet a kétezer fő feletti falvak kategóriájában. Térségünkből Csolnokra adhatjuk le a voksunkat.

Közismert, hogy a csolnoki önkormányzat és a civil szervezetek nagy gondot fordítanak arra, hogy a község a lehető legszebb arcát mutassa. Az utcákon lépten nyomon virágokba és különböző dekorációkba botlunk, sőt, ha Dorog felől érkezünk, akkor a domboldalon még Csolnok címerével is találkozhatunk.

Csolnokra a szavazatokat ide kattintva lehet leadni 2021. július 25-én éjfélig, a kép alatt található reakciógombok egyikének megnyomásával (like, szív, stb.). Ez azonban csak a játék fele, mivel nyereményjátékban is részt vehetünk. Ehhez mindössze arra van szükség, hogy a csolnoki fotó alatt hozzászólásként be kell írni a település nevét. A nyertes helység oklevéllel és tárgyi jutalommal gazdagodik, míg egy voksoló kertészeti utalványt kap. A Szavazási album egyébként itt, míg a részletes játékszabály itt érhető el.

Forrás: Virágos Magyarország Facebook oldal / hidlap.hu

Megosztás