Egész nap italozott, majd egy vétlen nőre támadt

Az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a nővel szemben, aki egész napos italozást követően támadt rá egy vétlen nőre, akit megrúgott és megütött.

A vádirat szerint a vádlott nő 2020. július 28-án délelőtt Esztergomban meglátogatta ismerősét, aki egy sörözőt üzemeltet. A vádlott a sörözőbe már ittas állapotban érkezett, itt további alkoholt fogyasztott, amelytől leittasodott, és zavarta a vendégek szórakozását.

Zárórát, vagyis 21 órát követően a vádlott a nyitott kerthelyiségben maradt, ahol megjelent 21 óra 30 perc körül egy nő, aki az élettársát kereste. Az elkövető minden előzetes ok nélkül rátámadt erre a nőre, hasba majd fejen rúgta őt, és kilökte a kerthelyiségből, amitől a földre esett. A vádlott követte őt, és a szórakozó hely előtt az úton is megütötte a vétlen nőt, akinek homlokán bevérzést és felületes hámhorzsolás sérülést okozott.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki a garázda nővel szemben.

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó