Komárom-Esztergomért tevékenykedőket díjaztak a megyeházán

A megyei önkormányzat hét díját adtak át ünnepélyes keretek között június 11-én, pénteken délelőtt a megyeszékhelyen. Többek között rangos elismerést kapott a Magyar Suzuki, de a Sárisápi Önkéntes Tűzoltó Egyesületet és dr. Rovács Melindát is díjazták.

A szűkkörű díjátadón elsőként Popovics György a megyei közgyűlés elnöke köszöntötte a megjelenteket. A díjak átadásában közreműködtek Czunyiné dr. Bertalan Judit, Völner Pál és Bencsik János országgyűlési képviselők.

A Komárom-Esztergom Megye Stratégiailag Kiemelkedő Fontosságú Nagyvállalata 2019-ben kitüntető címet, s a vele járó oklevelet és bronzplakettet Atsumi Masato, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgatója vette át.

Komárom-Esztergom Megyéért Díjban hárman részesültek: a Sárisápi Önkéntes Tűzoltó Egyesület (az elismerést Szabó Imre, a szervezet elnöke vette át), Válóczi Ferenc, a Mozgáskorlátozottak Komárom-Esztergom Megyei Egyesületének korábbi elnöke, jelenlegi elnökhelyettese és Dr. Lehőcz Irma, a Tatabányai Szent Borbála Kórházban több mint 3 évtizede dolgozó orvos, fül-orr-gégegyógyász audiológus.

Ugyancsak hárman kaptak úgynevezett Megyéért Szakmai Díjakat: Dr. Horváthné dr. Rovács Melinda, nyergesújfalui gyermek háziorvos, Nyitrai István, a tatabányai ipari parkot fejlesztő IPH Kft. társügyvezetője, valamint az Aranykocsi Zrt., melyet a vezérigazgató, László Kálmán képviselt.

Fotók, forrás: KEMÖH

Megosztás