Kategóriák Hírek

Ötletes ajándékok születésnapra

Sokunkkal megesett már, hogy akármennyire is ismertünk valakit, a számtalan közös program, esemény, kötődési pont ellenére sem tudunk neki könnyedén ajándékot venni.

Az alábbiakban felsorolunk néhány szempontot és tippet, amelyet érdemes figyelembe venni akkor, ha már az ötletelés során elakadtunk volna.

Mérlegelési szempontok

Igazán hatásos ajándékot nehéz kifundálni, melyet kevesen művelnek mesteri szinten – azonban szerencse, hogy egy kis utánajárással számtalan ötletet meríthetünk. Nézzük a legfontosabb szempontokat, amelyek a legjobb születésnapi ajándékok jellemzői:

  • Személyre szólóak: ha az ajándék hagyományos tárgy, akkor is csomagolhatunk mellé egy szép kártyát egy személyre szóló üzenettel, egy szép verssel vagy idézettel, hogy az ünnepelt érezze, szántunk időt rá.
  • Utalás a korra: Ez egy kényes téma, amelynél mindenképpen fontos, hogy mérlegeljük, a megajándékozott szeretné-e, ha emlékeztetnék korára. A legtöbben ezt természetesen pozitív gesztusként értékelik.
  • Hasznos ajándék: Ha nincs ötletünk arra, hogy mit adjunk, érdemes valamilyen praktikus tárgyat választani.

Ajándék tippek

Ha az elmúlt időszakban szereztünk közös élményeket, akkor születésnapra, de akár évfordulóra is remek ajándék vagy kiegészítő lehet egy fényképkeret. Ez a tárgy attól lesz igazán személyre szabott, ha egy gondosan kiválogatott fényképpel vagy kollázzsal töltjük meg.

Klasszikus ajándéknak számít a pohár és az étkészlet, amelyből érdemes többet vásárolni ahhoz, hogy valóban használhassa is az ajándékozott. Ma már beszerezhetünk olyan pezsgős poharakat és korsókat, amelyek kifejezetten születésnapra vagy évfordulóra készültek (rajtuk egy évszámmal vagy az életkor jelölésével). A csomagot pedig feltupírozhatjuk egy üveg – e célra készült – vörösborral is.

A “Boldog születésnapot” feliratú táblákkal és párnákkal biztosan nem lőhetünk mellé, ha egy kis cukiságot csempésznénk a napba – ezeket elnézve biztosan a kellemes közös emlékek fognak az ünnepelt eszébe jutni. Ezeket diákoknak is ajándékozhatjuk, de további ötletekért elolvashatjuk ezt a 6 nagyszerű születésnapi tippet is.

A fentiekkel biztosan nem lőhetünk mellé egy klasszikus születésnapi eseményen. Ne felejtsünk el hozzá megfelelő csomagolást beszerezni, és ne hagyjuk üresen az ajándékkártyát sem.

A fotó forrása: ElenaR / Shutterstock.com 

Facebook hozzászólások

Bejegyzés módosítva 2021-03-02 15:03

dorogimedence.hu

Leave a Comment
Share
Publikálta
dorogimedence.hu

Recent Posts

A kapcsolati erőszak áldozatain segít az új applikáció

Már elérhető a legnagyobb app áruházakban a Vodafone Magyarország Alapítvány legújabb fejlesztése, a kapcsolati erőszak…

2021-05-06

7300 milliárd forint jut a gazdaság újraindítására

Sikerült a harmadik hullámot megtörni, 4,153 millió fölött van az első oltásban részesültek száma Magyarországon,…

2021-05-06

Újra kinyitott a dorogi könyvtár

Május 4-én megnyitotta kapuit a dorogi könyvtár a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára. Az intézmény örömmel…

2021-05-06

Elindult a kis falvak vállalkozásainak újraindulását segítő program

Már beadhatók a pályázatok a Magyar Falu vállalkozás-újraindítási programjában. Most összesen ötmilliárd forintra lehet pályázni,…

2021-05-06

Zebrán ütött el egy gyereket, pénzbüntetésre ítélték

Az Esztergomi Járásbíróság 400.000 forint pénzbüntetésre és 1 év 4 hó járművezetéstől eltiltásra ítélte azt…

2021-05-06

Önkormányzati tulajdonban lévő lakások bérlésére pályázhatnak a dorogiak

Dorog Város Önkormányzata pályázatot hirdet az önkormányzati tulajdonban lévő lakások bérbeadására. Döntés június végén várható…

2021-05-05

(C) 2017-2020 dorogimedence.hu

Hírportálunk sütiket használ, kérjük olvassa el az oldal végén található adatvédelmi tájékoztatónkat!