Kategóriák: Hírek

A design tükör

A stílusos kiegészítők, melyek hasznos funkciót töltenek be környezetünkben, nélkülözhetetlen elemei otthonunknak. Egy design kialakítású, különleges tükör meghatározó része lehet lakásunk bármelyik pontjának.

A tükröket rendszerint a fürdőszobában, a hallban és a hálószobában helyezzük el, de miért ne ékesíthetné az étkező falát például egy kép helyett, vagy miért ne tehetnénk egyet bárhova máshova a házunkban? Ma már nincsenek szabályok, minden megengedett, csak is kizárólag Te alakítod a környezeted elrendezését, terveidnek csak a képzeleted szabhat határt!

Legyen szó bármelyik helyiségről, az előszobádról, a fürdőszobádról, a nappalidról, a hálószobádról vagy akár az irodádról, a belső tereket remekül feldobhatod és még tágíthatod is egy-egy jól elhelyezett tükörrel. Egész alakos vagy kisebb kiszerelésű, minőségi és ízléses termékeink tökéletesen funkcionálnak az általad kiválasztott falfelületen vagy akár a szoba sarkában!

Kicsi a lakás, szűk a tér? A tükör kiválasztásánál fontos szempont az otthonod mérete, ugyanis használatával szinte minden helyiség optikai térérzete jelentősen megnövelhető. Egy nagyobb méretű fali tükör egy kisebb helyiségbe ideális választás, ugyanis segítségével azonnali hatást érhetünk el. A szűkre szabott nappalik és konyhák esetében jó döntés lehet olyan fali tükör beszerzése, amely végigfut az egyik falfelületen, esetleg a szekrény ajtaján, így könnyen megnövelhetjük a térérzetet, nem utolsó sorban fényesebbé is varázsolhatjuk a helyiséget. A nappaliban az ablakkal szemben érdemes elhelyezni a tükröt, így még több napfény áraszthatja el a szobát, ami lenyűgöző hatást kelt. A nagyobb méretű hálószobákban a tükörnek az ablak melletti falon ideális a helye vagy akár az ágy mögé helyezve a szobának mindezeken felül mélységet is adhatunk.

Egy jól megválasztott design tükör a látvány mellett valódi stílust is kölcsönöz a belső tereknek, illetve egységesíti az enteriőrt.

A Dodo Home széles választéka minden igényt kielégít, különböző kerettel, méretben, formában és stílusban egyaránt színes palettát kínál. Állandó kedvezményekkel és szerethető árakkal igyekszünk kedveskedni vásárlóinknak. Design tükreink rendkívül mutatósak és kétségtelenül kiállják az idő próbáját. A legtöbb darab annyira különleges megjelenésű, hogy szinte műalkotásnak tekinthetőek és garantáltan vonzzák a tekintetet.

A tükör kerete meghatározza az összképet és ízlést teremt. Antik, klasszikus hangulatú csipkék, aranyozott fodrok, letisztult vonalú famintázatok, exkluzív, csillogó fémek, meghökkentő formák és egészen absztrakt kompozíciók lelhetőek fel kínálatunkban.

Amennyiben nem vagy biztos abban, hogy milyen stílust, formát, színt válassz és milyen design tükörrel színesítsd meg otthonod légterét, ajánljuk, hogy bátran fedezd fel weboldalunk különleges ötleteit! Találd meg a hozzád leginkább illő lakberendezési dizájnt!

A megfelelő modell kiválasztásnál érdemes figyelembe venni azt is, hogy egy minőségi design tükörnek a tükörlapja is átlagon felüli, és mivel mozdítható, így nem rövidtávra, hanem hosszú évekre vásárolod azt. Használatuknál pedig javasolt őket tisztán tartani.

A kifinomult, skandináv, mediterrán, bohém, extravagáns és minimalista stílusú, egyedi termékeinkkel bátran kifejezheted önmagadat. Különleges formák, egyedi tervezések, kivételes kompozíciók és környezetbarát anyagok jellemzik választékunkat. Válaszd ki otthonod belső tereinek legmegfelelőbb, ámulatba ejtő díszét! Rendelj tőlünk, ha szükséged van egy igazán tündöklő pontra, amely megtöri a környezeted monotonitását.

Megosztás