Kategóriák: Hírek

Vonalkódos etikett címke nyomtatás

A kiskereskedelmi cégek óriási fejlődésen mentek keresztül a 2000-es évek óta, hiszen egyre több gyártó terméke jelent meg a kínálatukban. A fogyasztók megfelelő tájékoztatása érdekében sorra születnek a törvényi szabályozások a termékeken feltüntetésre kerülő adatokról (pl. súly, szavatossági idő, tápérték, forgalmazó, gyártó, stb), melyeket a gyártóknak/importőröknek követniük kell.

Miért a Webmaxx Stúdió?

A közel 2 évtizedes tapasztalattal rendelkező Webmaxx Stúdió hazánk egyik vezető vonalkódtechnikai eszközöket és kellékanyagokat forgalmazó, gyártó vállalata. Stabil és megbízható beszállítói háttérrel szolgálják ki partnereiket.

Az alábbi cikk a kereskedelemben megjelenő termékek vonalkódos címkézéséhez nyújt támpontokat.

Miért jó a saját címkenyomtató?

A fogyasztói törvényekben meghatározott előírások rendszeresen változnak, így a megfelelő címke előállításához a vállalkozások számára a leggyorsabb és leggazdaságosabb megoldást a tekercses etikett címkenyomtatók jelentik. Saját etikett nyomtató használatával a cégek egyedülálló rugalmasságot kapnak a címkék elkészítéséhez. Alkalmazásukkal elhagyhatóak a nyomdaiparban megszokott hosszas átfutási idők és a nyomáshoz kapcsolódó költségek.

Címkenyomtató vonalkódos etikett címkéhez

A DunaShop kínálatában megtalálható közel 50 féle címkenyomtató közül minden feladatra talál megfelelő készüléket. A termékek között a napi pár ezer etikett címke nyomtatására alkalmas eszközöktől egészen a folyamatos üzemre alkalmas ipari printerig minden megtalálható.

A vonalkódos etikettek készítéséhez a legfontosabb a nyomtatási volumen meghatározása – napi 3000 címkéig az asztali-, 4-9000 címkére a közepes-, felette pedig az ipari nyomtatók közül ajánlott vásárolni. Abban az esetben, ha a napi nyomtatási mennyiséget alultervezi a címkenyomtató idő előtti elhasználódásához, meghibásodásához vezethet.

Fontos tudni, hogy a címkenyomtatókat az általános printerekhez hasonlóan többféle módon csatlakoztathatja a számítógéphez. A legelterjedtebb az USB-s csatlakozás, de nagyobb vállalatoknál igény lehet a többfelhasználós üzemeltetés és a helyi hálózathoz való csatlakoztatás. Erre megoldást jelenthez a vezetékes Ethernet interfész vagy a vezeték nélküli Wi-Fi, Bluetooth interfész.

Megosztás