Kategóriák: Hírek

Régiség és hagyaték felvásárlás az egész országban

Feleslegessé vált az örökölt hagyaték? Nem tudja, mihez kezdjen a régi, antik tárgyaival? Nincs szíve kidobni a régiségeket, de szabadulna az előző generációktól kapott bútoroktól, könyvektől, festményektől? Készpénzre van szüksége a mai bizonytalan gazdasági helyzetben? Éljen az antikvitások felvásárlásának lehetőségével!

A megkereséstől a felvásárlásig

Hazánk műkincspiaca nagyon stabilnak nevezhető a vírusveszély okozta gazdasági válság idején is. Az örökölt családi ereklyék most nemcsak szép emlékekkel, de szép összeggel is gazdagíthatják bankszámláját az ünnepek alatt. A felesleges hagyatéka családjának pénzszerzési lehetőséget nyújthat, valaki másnak pedig boldogságot hozhat. Ezért nagyon fontos, hogy hagyatékunkkal megbízható, tapasztalattal rendelkező régiség felvásárlót keressünk fel.

A Lánchíd Galéria célja, hogy mindenki jól járjon. A cég térítésmentes, gyors értékbecslést kínál leendő ügyfeleinek, akiknek az ingyenes becslést követően árajánlatot tesz, sőt akár azonnal készpénzzel fizet. A piaci viszonyokat folyamatosan monitorozva kijelenthető, hogy a régiségkereskedés kiemelten magas áron tesz ajánlatot a hagyaték és régiség felvásárlás során.

Mit nyer Ön és mit nyer a galéria?

A budapesti galéria több éves rutinnal rendelkezik régiség és hagyaték felvásárlás terén. Szívügyüké vált, hogy a régi tárgyak ne jussanak a szemétbe, hiszen sokkal méltóbb helyre kerülhetnek, ha már valakinek nincs rájuk szüksége. Elhivatottsággal kutatják a régiségeket, a hagyatékokat egész hazánkban: Budapesttől Szegedig, Miskolctól Győrig. A régiségkereskedők másik célja, hogy Ön is jól járjon és ne csak a feleslegessé vált hagyaték. A galéria szakembereinek hatalmas öröm, ha a leendő ügyfél értékesíteni tudja a régiségeit, amelyek így arra érdemes helyükre kerülhetnek.

Bízza tehát a galéria gondoskodó, és hozzáértő szakembereire hagyatékát! A hozzáértő csapat az ország minden pontjáról gyűjti a régiségeket, amelyekért akár azonnal kézpénzzel fizetnek. A www.keszpenz-fizetes.hu weboldalon elérhető vállalat több éves tapasztalattal rendelkezik az antikvitások terén, náluk biztos kezekben lesz a régi szekrénye, a nagypapától örökölt antik óra, vagy a feleslegessé vált régi képeslapok.

Megosztás