Kategóriák: Hírek

Miért fogadnak a fogadók mindig egynél több fogadási oldalon

Sokan játékos, főleg azok, akik csak most kezdenek egy online sportfogadási irodánál fogadni, úgy gondolják, hogy éppen elég egy bukmékernél megtenni a tétet. Ennek, hogy időnként hosszadalmas procedúra szükséges ahhoz, hogy megtalálják a számukra ideális oldalt. Természetesen ennek is megvannak az előnyei, hiszen például egy helyen van a teljes, fogadásra szánt összeg, és könnyű átlátni, hogy mikor mennyit költünk fogadásra.

Azonban annak is számos előnye van, ha valaki több megbízható online bukméker oldalon is létrehoz egy-egy számlát. Általánosságban elmondható, hogy ha valaki több számlával rendelkezik, akkor ennek több előnye, mint hátránya van. Mivel ez egy teljesen legális lehetőség, így bátran élhetnek vele a profi fogadók is, és azok is, akik csak hobbiként tekintenek a sportfogadásra.

A több fogadási oldalon való részvétellel jobban ki lehet használni a promóciókat elkerülhetők a korlátozások és megtalálhatók a legjobb lehetőségek az oddsok és fogadási piacok tekintetében is. Az alábbiakban felsorolunk néhány szempontot, amelyet érdemes figyelembe venni, amikor arról dönt valaki, hogy több oldalon is belevágjon-e az online sportfogadásba.

Hatalmas üdvözlő bónuszok és egyéb előnyök

Számos online sportfogadási oldal kínál üdvözlő bónuszt azoknak, akik újonnan regisztrálnak az oldalon. Természetesen ez azt is jelenti, hogy ha több oldalra regisztrál valaki, akkor ezt természetesen több oldalon is igénybe lehet venni. Ezzel jelentősen növelhető a sportfogadásra szánt összeg. Ezen felül előfordulhat, hogy az oldalak olyan további előnyöket kínálnak, mint például az ingyenes fogadások. Ilyenkor ezeket is minden oldalon igénybe lehet venni.

A kockázatkezelés formája

Azzal, hogy valaki több oldalon játszik, a sportfogadási irodák működéséből származó kockázatokat is csökkentheti. Például, ha az egyik oldal valamilyen pénzügyi kihívással néz szembe, és lelassulnak a kifizetések, a többi oldal továbbra is rendben fog működni, és pontosan érkeznek a nyeremények a számlára. Ezzel nem kerül veszélybe a bankroll sem, és rendkívül alacsony a kockázata annak, hogy valaki az összes fogadásra szánt pénzét elveszíti a bukméker nem megfelelő működése miatt.

Könnyen elhelyezhető maximális tétek

Számos online sportfogadási oldalon maximalizálják, hogy valaki mekkora tétet tehet fel egyszerre. Ilyen esetben, ha nagyobb összeget szeretnénk megjátszani, akkor az lehet a megoldást, hogy egyszerre több oldalon is fogadunk. Emellett az is előfordulhat, hogy az oldalak nem ugyanazokat a fogadási piacokat kínálják, így akár más fogadásokat is köthetünk ugyanarra a mérkőzésre.

Könnyű az utolsó pillanatban történő változtatás

A sportfogadási irodák folyamatosan frissítik az oddsokat, ennek megfelelően a játékosok által megnyerhető összeg is folyamatosan változik. Ha több bukmékernél is fogadhatunk, akkor figyelemmel kísérve a szorzók alakulását, végül kiválaszthatjuk azt, amelyik a legjobbat kínálja, és ott indíthatjuk el a fogadásunkat. Természetesen erről akár az utolsó pillanatban is dönthetünk. Ezzel elkerülhető az a bosszantó érzés, hogy nyertes tippet tettünk meg ugyan, de más oldalon sokkal magasabb nyereményt vihetnénk haza, mint amennyit az általunk választott bukmékernél lehetséges.

Ritkábban elérhető sportfogadásokat is köthetünk

Vannak olyan fogadási piacok és sportfogadási típusok, amelyek nem érhetők el minden online bukmékernél. Ha tehát egy oldalon játszunk, akkor kizárólag annak az oldalnak a kínálatából választhatunk. Ezzel szemben több oldalon játszva megnő a fogadási lehetőségek számra is, és esetleg olyan ritka, de jól jövedelmező fogadásokat is köthetünk, amelyre máshol nincs lehetőség.

Különböző bukmékerek különböző fogadási piacokon lehetnek jók

Sokszor előfordulhat, hogy egy-egy bukméker bizonyos piacokat nem, vagy csak limitált fogadási lehetőséggel kínál. Ha ilyen sportokra szeretnénk fogadni, akkor a legjobb megoldás, ha másik oldalon is regisztrálunk, és ehhez olyat választunk, amelyik az adott sportágra számos fogadási lehetőséget kínál, vagy esetleg jobb oddsokat, mint a versenytársak.

Csökkenthetők a sportfogadási irodák által felszámolt jutalékok

Ha több oldalon is rendelkezik valaki számlával, akkor amellett, hogy a legjobb elérhető esélyeket találhatja meg, az is lehetővé teszi, hogy a sportfogadási irodák által felszámolt jutalékot minimalizálja. Minden ilyen oldal ugyanis használ ilyen jutalékot, sőt sokszor sportáganként vagy fogadási piaconként is változhat ennek aránya. A sportfogadók azonban, ha jó válogatást hoznak létre a bukmékerekből, akkor csökkenthetik ezt az összeget. Számos olyan sportág van ugyanis, amely esetén például az oddsok szinte ugyanazok egy-egy mérkőzésre. Ilyen esetben érdemes ott fogadni, ahol kisebb jutalékot számolnak fel, hiszen ezzel a megnyert összeget lehet növelni.

Ösztönzés a betétgyűjtésre inaktivitás után

Ha több sportfogadói oldalon fogadunk, elkerülhetetlen, hogy egy-egy számla időnként inaktív legyen egy ideig, akár azért mert éppen nem találunk megfelelő fogadási lehetőséget az oldalon, akár azért, mert nem fizettünk be az oldalra, így nincs miből fogadni. A sportfogadási oldalak ilyenkor gyakran használnak valamilyen ösztönző promóciót, annak érdekében, hogy megtartsák az ügyfeleket, és forgalmat generáljanak az oldalon. Ezt legtöbbször valamilyen bónuszpénz formájában teszik, amely arra ösztönözheti a játékost, hogy újra fogadjon. Ez többnyire befizetési bónuszok formájában történik. Egy-egy ilyen lehetőséggel, már újra megérheti az oldalon fogadni.

Felhívjuk az olvasók figyelmét, hogy Magyarországon a 18 év alattiak – a nem folyamatosan szervezett sorsolásos játék (tombola) kivételével – szerencsejátékban nem vehetnek részt. A túlzásba vitt szerencsejáték pedig ártalmas, szenvedélybetegség kialakulásához vezethet!

Megosztás