Kategóriák: Hírek

Miért dönt egyre több autós az autófóliázás mellett?

Egy professzionálisan felragasztott, jó minőségű autófólia védelmet jelent a nyári meleg, illetve az UV-sugárzás ellen. Sőt, baleset esetén megakadályozza az üvegfelületek szilánkosra törését. Valamint az illetéktelen tekintetek elől elrejti az autóban felejtett értékeinket, és ez még csak a jéghegy csúcsa! Tudjon meg többet az autófóliázás előnyeiről most!

Az autófóliázás ma már nemcsak a különcködésről és az autótuningolásról szól. A fóliázás előnyeit egyre többen ismerik fel, így az autófóliázás megrendelőinek többsége nem az autójukat tuningolók, hanem azok, akik az autójukat, illetve magukat és utasaikat a nyári melegtől, az UV-sugárzástól, a tolvajoktól, illetve az esetleges balesetek esetén az üvegszilánkoktól, valamint az ablakokon keresztül berepülő veszélyes tárgyaktól védeni szeretnék.

Sokféle fóliatípus elérhető a piacon, így a fóliázott autót nem szükséges átláthatatlan sötét, vagy tükröződő fóliával bevonni. Jelenleg a fóliák között hővédelmi, biztonsági, és UV-védelmet adó fóliák egyaránt léteznek. Ezek a fóliák mindegyike tökéletes ellátja a feladatát,  és ha csak az UV-tól óvjuk meg magunkat, illetve utasainkat, valamint az autónk műszerfalát és kárpitjait, már rögtön sokat tettünk egészségünkért és az autónk burkolataiért.

A fóliázás legfontosabb előnyei:

  • hővédelem
  • UV sugárzás elleni védelem
  • Baleset esetén extra védelem
  • Értékeinket védi
  • Autónk belső felületei védi
  • Utasainkat és saját magunkat megvédhetjük a nyári forróságtól
  • Ha a karosszériát is fóliáztatjuk, akkor a felpattanó kövek ellen is hatékonyan védekezhetünk

Ugye ismerős az a helyzet, amikor csak a bal keze barnul le a vezetés során? Ennek oka, hogy az sokkal több UV-sugárzást kap, hiszen az autó üvege alapvetően nem szűrik ki az UV sugárzást. Egy profi autófólia a káros UV sugárzás több mint 99 százalékát kiszűri.

Az egészségi tényező mellett fontos, hogy minél sötétebb egy fólia, annál jelentősebb hővédelmet is biztosít. A hővédelem modern technológiákkal fokozható, így a drágább autófóliák kisebb sötétítés mellett is nagyon komoly hővédelemre képesek. A fóliák piacán az árak tekintetében is óriási különbségek vannak. A túl olcsót fóliát nem érdemes választani, mert a fóliázás során nem az alapanyag jelenti a fő tételt, hanem a munkadíj. Érdemes szakember segítségével olyan minőségi fóliát választania, amire sok év garanciát biztosítanak.

A StarFolia fóliázó szakemberei már több mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek az autó és épületfóliázás területén. Dorog és Esztergom környékén egyik legtöbb referenciáját felmutatni tudó csapata, akik hivatalos 3M és SkyFol telepítői végzettséggel is rendelkeznek , így a munka végén tanúsítványt, illetve műbizonylatot is biztosítanak.

Védje meg autóját, saját magát, utasait és értékeit minőségi fóliával. Kérdezze a dorogi telephellyel rendelkező fólia szakértőket, akik egyébként országosan vállalnak autó, illetve épületüveg fóliázást.

Tudjon meg többet: https://www.ablak-foliazas.hu/

Megosztás