Kategóriák: HírekNyergesújfalu

Terápiás eszközzel bővült egy nyergesújfalui rendelő

A nyergesújfalui székhelyű Fejlesztő Kuckó 2016 Kft. sikeres pályázatot nyújtott be a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület – Helyi vállalkozások versenyképességének növelése című VP6-19.2.1.-2-3-17 kódszámú felhívására.

A pályázaton való részvétel célja a magánrendelő versenyképességének növelése, egy helyi viszonyokban ritkaságnak számító lökéshullám terápiás készülék megvásárlása volt.

A pályázat segítségével a nyergesújfalui székhelyű magánrendelő a készülék megvásárlásához jelentős összegű támogatást nyert. A projekt megvalósítása során beszerzésre került a BTL -6000 SWT Topline Power lökéshullám terápiás készülék. A készülék a legerősebb hordozható lökéshullám terápiás gép. Ez a terápia egy gyors, non- invazív, modern kezelési eljárás, melynek során hanghullámok segítségével hatunk a kezelt terület szöveteire. A kezelés hatására a gyulladást okozó anyagok gyorsabban elszállítódnak a vérárammal a fájdalmas területekről. Kiválóan alkalmas akut és régóta fennálló teniszkönyök, golfkönyök, sarkantyú, Achilles ín és talpi fájdalom, vállfájdalom, valamint izomcsomók kezelésére.

Az eszközbeszerzés célja az ellátható beteglétszám emelése, munkahelyteremtés, a rendelő szolgáltatásainak bővítése, valamint a korszerű technikai és technológiai háttérnek köszönhetően a kezelési idő csökkentése. Célunk, hogy rendelőnk vonzáskörzetében élő lakosok, sportolók korszerű kezelési lehetőségekhez jussanak.

Megosztás