Kategóriák: Hírek

Ajándékozzunk asztali lámpát férfi barátunknak, családtagunknak, ismerősünknek

Amikor egy férfinak kell ajándékot vásárolni, az mindig nagy fejtörést okoz, hiszen ahány férfi, annyiféle stílus, és valljuk be, amikor egy hozzánk közelálló férfit szeretnénk meglepni valamilyen ajándékkal, akkor bizony a legjobbat szeretnénk adni.

De még abban az esetben is szeretnénk örömet okozni, ha a megajándékozott egy távolabbi rokon, egy szomszéd, vagy éppen egy kolléga. Az asztali lámpa, mint ajándék, mindig egy nagyszerű választás, hiszen akkor is örülhet neki a kedves megajándékozott, ha irodában dolgozik, akkor is boldoggá teheti az ajándékunk, ha esténként a kedvenc időtöltése az olvasás, de még akkor is örömkönnyeket csalhatunk a szemébe, ha a hálószobájába szánjuk az ajándékot.

Vintage stílus, amely soha nem megy ki a divatból

A férfiak kedvelik a vintage stílust, merthogy ez a stílus is azt képviseli, amilyen a legtöbb férfi. Azaz a férfiak többsége szereti a régi dolgokat, ragaszkodnak a tárgyaikhoz még akkor is, ha már agyonhasználták azt, ha már kopott, ha már nem a régi fényében tündököl. Maga a vintage stílus is egy olyan megjelenést tükröz, amely a régi emlékeket, a régmúltat, a hagyományokat idézi. A lakberendezésben is sokan fókuszálnak a vintage stílusra és ezt a fajta dizájnt keresik az üzletekben, hogy aztán a lakásuk berendezése is ezt az irányvonalat képviselje.

A vintage stílusú asztali lámpa egyfajta természetességet sugall. A vintage stílusban készült tárgyak készítésekor, éppen ezért a természetes anyagok dominálnak, mint a fa, a kő, de a készítők gyakran használják az adott korra és térségre jellemző, meghatározott anyagokat, elemeket és színeket is. A vintage stílusban választott, férfinak szánt ajándékba adott lámpa, lehet romantikus, country és indusztriális vintage stílusban készült lámpa is.

LED lámpa, azoknak, akik imádnak dolgozni és hobbijuk is van

A férfiak jelentős hányada sokat tartózkodik az irodában, így jól jöhet egy energiatakarékos, modern stílusú LED asztali lámpa. De sok férfinak van olyan hobbija, amely kreativitást is igényel, legyen szó, barkácsolásról, szerelésről, vagy más, művészi vénát igénylő tevékenységről. Ezeknek a férfiaknak nagy örömet okozhatunk egy olyan LED asztali lámpával, amely LED modult tartalmaz, és változtatható színhőmérséklettel rendelkezik.

Fa asztali lámpa, a fa szerelmeseinek

A férfiak nagy része nagyon kedveli a fából készült dolgokat. Talán ennek az lehet a magyarázata, hogy a fafaragás is egy ősi mesterség, ami szintén a múltat idézi, és a férfiakban is valami ősi erő szabadul fel, amikor fából készült tárgyakkal veszik körül magukat. Régebben, a fákba vésett motívumokkal fejezték ki a férfiasságot és az erőt. A kard és a lándzsa is ilyen férfias jelkép, de jellemzően a vadászok is fából készült tartókon őrizték a trófeáikat.

Megosztás