Három baleset is történt térségünkben

Esztergom-Kertvárosban hétfő este és kedd reggel is baleset történt. Mindemellett Süttő és Neszmély között két autó ütközött össze.

Február 17-én, hétfőn 19 órakor az esztergom-kertvárosi körforgalomban egy Suzuki típusú gépjármű haladt, amikor jobbról egy Audi típusú gépjármű beleszaladt. Az eset során anyagi kár keletkezett, az Audit vezető sofőr ellen szabálysértési eljárást indítottak, elsőbbségadás elmulasztása miatt – tudtuk meg a rendőrség szóvivőjétől.

Február 18-án, kedden reggel fél 7 körül ismét baleset történt Esztergom-Kertvárosban. Az OMV benzinkútnál egy személyautó és egy terepjáró ütközött össze. Információink szerint az eset során csak anyagi kár keletkezett.

Szintén kedden reggel háromnegyed hatkor Süttő és Neszmély között baleset történt a 10-es úton. A rendőrség tájékoztatása szerint egy személyautó Neszmély irányából Süttő felé haladt. A sofőr előzésbe kezdett, viszont a manővert nem tudta időben befejezni, ezért a vele szemben szabályosan közlekedő autóval frontálisan összeütközött. Az eset során a balesetet okozó sofőr utasa sérült meg, hozzá a mentők érkeztek ki. A helyszínelés ideje alatt félpályás útzár volt érvényben.

Fotó: OMV benzinkútnál történt baleset (10-es út Facebook csoport – Murányi Miklós)