Kategóriák: DorogHírekKék hírek

Egy dorogi üzlet előtt verekedtek össze

Egy korábbi családi kapcsolat miatt verekedett össze két férfi tavaly ősszel egy dorogi üzlet előtt. Az ügyészség vádat emelt ellenük.

A két férfi között egy korábbi családi kapcsolatból adódóan feszült viszony alakult ki. A férfiak 2019. október 22. napján 19 óra 13 perc körüli időben ittas állapotban összetalálkoztak egy dorogi üzletben, itt vitáztak egymással. A szóváltás közben a két vádlott kilépett az áruház ajtaján, majd a bejárat előtt az egyik férfi két kézzel előbb meglökte a másik vádlottat, majd jobb kézzel és ököllel egy-egy alkalommal arcon ütötte. Ezután a másodrendű vádlott a földre rántotta az elsőrendű rendű vádlottat, majd mindkét vádlott kölcsönösen ököllel ütötték egymást, a földön birkózva egymást igyekeztek leszorítani, hol az egyik vádlott volt felül, hol a másik.

A másodrendű vádlott barátnője igyekezett szétválasztani a földön verekedő vádlottakat, akik végül az áruház biztonsági őrének felszólítására hagytak fel az erőszakos magatartásukkal.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a bíróság a vádlottakat tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetésre ítélje.

Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó