Kategóriák: HírekTát

Szolgáltatásfejlesztés a Gastro-Tát Kft.-nél

A Gastro-Tát Kft. a LEADER program keretében osztott hűtő-és fagyasztókamra, Ét-jéggép készítő, Asztali vákuumcsomagoló berendezés, Egyetemes konyhagép és tartozékai, valamint egy 5 tálcás Whirlpool sokkoló beszerzésére nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek találta.

A Gastro-Tát Kft. a LEADER program (VP6-19.2.1.-2-3-17) keretében egy a modern, a kor elvárásainak megfelelő konyhamodernizálást hajtott végre. A projekt választható, önállóan támogatható tevékenységei közül az eszközbeszerzés keretében a szolgáltatásukhoz elengedhetetlenül szükséges gépek beszerzését valósította meg.

A jéggépek: az egyik 20, a másik 40 kg/nap, – a hűtőkamra, aggregáttal, a vákuumozógép, egyetemes konyhagép, dagasztó-, keverő-, habverő adapterrel, sokkoló hűtő mind versenyképes technológiát alkalmazó berendezés, amelyek beszerzését a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek találta.

A kisvállalkozás versenyképességének növelését eredményezi a fejlesztés A korszerű gépek beszerzésével az üzemeltetési költségek csökkennek, a szolgáltatásuk köre növekszik. A jobb turisztikai szolgáltatással nő a települések, a térség turisztikai vonzereje. Korszerűsödik az elérhető szolgáltatások színvonala, miáltal csökken a természeti ártalom, a turizmus környezetromboló hatása.

Megosztás