Kategóriák: Hírek

Közösségi fejlesztés a Gete Vadásztársaság területén

A Gete Vadásztársaság a LEADER program keretében Közösségi fejlesztésre nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek talált.

A nyertes pályázat kapcsán beszerzett eszközöknek köszönhetően bővült a Vadásztársaság infrastrukturális eszközrendszere, egyszerűsödtek a munkavégzés körülményei és új fejlesztési lehetőségek nyíltak.

A Gete Vadásztársaság a LEADER program keretében vadhűtő, mobil garázs, volier háló és munkaruházat beszerzésére nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek talált. A beszerzett vadhűtő segítségével lehetővé vált a Vadásztársaság területén esett vad saját kezelésben való tárolása, ezzel értékesítésének lehetőségei bővültek. A mobilgarázs lehetővé teszi a Társaság eszközeinek, takarmányának zárt, kulturált helyen való tárolását, a volier háló pedig élőhelyfejlesztési programunkkal összhangban lehetőséget nyújt a Gete és környéke apróvadállományának fejlesztéséhez. A beszerzett új eszközök nagyban hozzájárulnak a sportegyesületük munkájának hatékonyabbá, könnyebbé tételéhez, illetve a területünkhöz kötődő közösség életének javításához.

További információ:
Gete Vadásztársaság
Anda Bálint elnök
Tel.: 06-30-5255110
E-mail: getevt@gmail.co