Kategóriák: CsolnokHírek

Egy csolnoki fiatal a Budapesti szervezet élén

Új Ügyvezetőt nevezett ki a Bliss Alapítvány Kuratóriuma a szervezet élére. Az alapítvány ügyvezetését Trexler Erik veszi át. Az Ügyvezetői pozíciót 2019. december 15. napjától tölti be.

Trexler Erik, igen fiatalon kezdte pályáját, ugyanis még csak 17 éves volt, mikor érintettként, az elfogadás jegyében szemléletformáló előadásokat kezdett tartani konferenciákon, iskolákban a mozgáskorlátozottak és fogyatékkal élők világáról országszerte.

Fiatal kora ellenére, számos elismerést tudhat maga mögött:

  • 2015-ben a TV2 Csoport társadalmi felelősségvállalás programjának különdíját nyerte el a fogyatékkal élőkért végzett tevékenységéért,
  • 2016-ban Méltán Híres példaképnek jelölték, ahol egészen a döntőig jutott,
  • 2019-től kezdődően pedig Vodafone Főállású Angyalként tevékenykedett a fogyatékkal élő társaiért a Bliss Alapítványnál.

„Megtiszteltetés, hogy munkámat a Bliss Alapítványnál Ügyvezetőként folytathatom tovább. Az Alapítvány Vodafone Főállású Angyalaként az elmúlt egy évben volt szerencsém bele látni a szervezet tevékenységébe, működésébe. Célom, hogy az elmúlt 32 év munkájának eredményeire építve, a jövőben még többet tegyek a súlyosan – halmozottan fogyatékos személyekért. ” – nyilatkozta Trexler Erik.

A Bliss Alapítvány 1987-ben kezdte meg működését dr. Kálmán Zsófia gyermekorvos kezdeményezésére. Az alapítvány célja, hogy a hozzájuk forduló családok és nem beszélő hozzátartozóik megfelelő támogatást és ellátást kapjanak, hiszen a kommunikációhoz mindenkinek joga van és a beszélni nem tudó személyek társadalmi elfogadottsága is csak akkor növelhető, ha kapcsolatot tudnak teremteni a külvilággal.

Megosztás