Kategóriák: DorogHírek

Januártól látogatható a Reimann Miniverzum

Január 7-től mindenkit szeretettel várnak a Reimann Bányászattörténeti Miniverzumban – írja az intézmény a közösségi oldalán.

A kiállítótér felfedezhető akár tárlatvezetéssel, akár önállóan is. Az élményszerű befogadást audio-vizuális elemek, videók, falszövegek segítik. Gyerekek részére a speciális, nekik szóló tárlatvezetéseken felül kreatív foglalkozásokkal is készülnek, programjaikat pedig életnagyságú társasjátékokkal, puzzle-kirakókkal és ajándéktárgyak készítésével színesítik. A kicsiknek bányászlámpás hajtogatására is lehetőségük lesz, melyet saját maguk díszíthetnek ki.

Simon Petra telephelyvezető elmondta, hogy a kiállítótér folyamatosan bővül, lesz egy idővonal, egy kvízgép, valamint néhány régi ereklye is bekerül a látogatóközpontba. Mindemellett jövőre újabb bővítéseket is terveznek. Hozzátette, hogy a szakmai terv is elkészült, mely szerint korosztályonként speciális pedagógiai programokat kínálnak.

A kiállítótér hétfő kivételével a hét minden napján 10 és 18 óra között várja a kedves vendégeket!

Jegyárak: Felnőtt belépő: 1.000 Ft. Diák és nyugdíjas: 500 Ft. Dorogi diákoknak: 200 Ft. 6 éves kor alatt és 75 éves kor felett ingyenes. További jegyárak>>