Kategóriák: DorogHírekSport

Sportolói Díjátadó Gálát tartottak Dorogon

December 13-án pénteken, a dorogi Sportolói Díjátadó Gála immár a 7. alkalommal került megrendezésre, amely idén rendhagyó módon egy kissé új köntösbe öltözött. A színvonalas esemény új helyszínen, a Dorogi Sportcsarnok, Bacsa Ferenc termében zajlott.

Az estet a Kolibri Tánccsoport nyitotta meg majd az ünnepségen először, dr. Völner Pál az Igazságügyi Minisztérium államtitkára mondott köszöntőt a megjelenteknek, majd dr. Tittmann János polgármester osztotta meg gondolatait. A tavalyi diótörőhöz hasonlóan idén is szimbolikus ajándékkal készült a díjazottaknak és karácsonyi szeretet manókat ajándékozott. Elmondta, hogy a szeretet nem egy szimbólum hanem az egymásra való odafigyelés képessége. Azok a sportolók akik modern személyiségükkel hatnak a környezetükre, méltán érdemlik meg a tiszteletünket és szeretetünket.

Harmadikként, Szekér Zoltán intézményvezető osztotta meg gondolatait. Beszéde alatt az elmúlt hét év, Sportolói Díjátadó képei pörögtek és összefoglalta, hogy bár a megjelenés, a “köntös” változott de a cél még mindig a közös ünneplés, hogy együtt tudjunk örülni és visszatekinteni az egész éves munkára. Felhívta a figyelmet az eredményesség mellett a közösségépítésre, és büszkén osztotta meg, hogy egy igazán összetartó és közösen gondolkodó társaság alakult ki az egyesületekkel, a DorogiSporttal és a városvezetéssel együtt.

A köszöntők után az egyesületi vezetők évértékelése következett, akik megköszönték az egész éves támogatást beszámoltak néhány kiemelkedő eredményről és a sportolók töretlen fejlődéséről. A beszédek után az egyesületekről és szakosztályokról készült videókat tekinthették meg a vendégek.

Takácsné Dudás Dóra, az est műsorvezetője, felolvasta a díjazott sportolók méltatását, akik a polgármester úrtól és az államtitkár úrtól vehették át az elismeréseiket.

Az Év Sportolója díjazottjai: Forgács Klaudia, Markos Réka, Sütő Borbála, Gremsberger Brúnó, Kelenföldi Petra Mirjam, Marczinkó Bence, Papp Barnabás, Farkas Koppány, Bauer Kristóf, Zöld Zétény, Szívós Adél Ajándék, Tallér Tamás, Sárdiné Simonyi Nikolett.

Ezután az Év Edzője jelöltek kerültek bemutatásra. A négy kiemelt sportág legjobb trénerei: Varga Elvira – kézilabda, Bacsa Ferenc – birkózás, Méhes Norbert – labdarúgás, Barna Péter – vízilabda.

A közönségszavazat alapján az idei évben Barna Péter az Új-Hullám Sport Egyesület edzője kapta meg az Év Edzője elismerést.

A sportolók és az edzők díjazása után, a különdíjak átadására került sor. A DorogiSport elismerését fejezte ki a Dorogi Kerékpáros Egyesület felé, a 2019-es évben nyújtott kiemelkedő munkájukért. A díjat az egyesület elnöke, Farda Zsuzsa vette át.

Az első Civil díjat Szekér Zoltán sportigazgató adta át, aki elmondta, hogy a díj kifejezi a köszönetet az önzetlen munkáért a hivatástudatért és a sport iránt érzett elköteleződésért. Idén elsőként a díjat, Várvölgyi János kapta, a Dorogi Egyetértés Sportegyesületért végzett önzetlen munkájáért.

A DorogiSport által Monostoriné Almási Edit fotói ide kattintva tekinthetők meg!

Forrás: dorogisport.hu
Fotók: dorogimedence.hu

Megosztás