Kategóriák: DorogHírek

Kiváló TDK Szervezői Díjban részesítették Kissné Csorba Erikát

A dorogi Kissné Csorba Erika, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának, kapcsolat- és rendezvényszervező referense, Kiváló TDK Szervezői Díjat vehetett át a közelmúltban.

A díjat december 6-án, az Eötvös Loránd Tudományegyetemen megrendezett Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) ülésén vette át Dr. Szendrő Pétertől, az OTDT elnökétől.

Kissné Csorba Erika megkeresésünkre elmondta, hogy 20 éve dolgozik a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán. A díjat pedig a 2019. április 15-17 között Esztergomban megrendezett Tanulás- és Tanításmódszertani -Tudástechnológiai Szekció szervezéséért kapta. Habár mint mondta, ez nem csak az ő érdeme, hanem a kollégáival végzett közös munka gyümölcse.

A Kiváló TDK Szervezői Díjról ide kattintva olvashatnak bővebben!

OTDK-ról: Az Országos Tudományos Diákköri Konferencia az ország legnagyobb tudományos rendezvényeként a tehetséges alkotó fiatalok színvonalas bemutatkozási lehetősége, így fontos eleme a minőségi magyar felsőoktatással kapcsolatos nemzetstratégiai törekvéseinek. A konferencia hat évtizedes múltra tekint vissza, kiemelt szerepét a felsőoktatási tehetséggondozásban a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény is rögzíti. A konferenciasorozat célja a felsőoktatásban tanuló tehetséges hallgatók munkájának megbecsülése, a tanár-diák kapcsolatok erősítése, támogatása, a diáktudományos tevékenység országos nyilvánossága és elismerése.

Borítókép: PPKE BTK