Kategóriák: DorogHírek

Mézeskalácsház-készítő verseny Dorogon

Az adventi ablakvadászat mellett Mézeskalácsház-készítő versenyt hirdet Dorog Város Önkormányzata, melyre várják a dorogi civil szervezeteket, intézményeket és családokat. Az első három helyezett pénzjutalomban részesül!

Az otthon, illetve a közönségekben elkészített alkotásokat december 17-én, kedden és 18-án, szerdán 9 és 17 óra között (névvel és telefonszámmal ellátva) lehet leadni a Dorogi József Attila Művelődési Ház irodájában. A zsűri december 20-án dönt a legkreatívabb alkotásokról.

A mézeskalácsházakat a művelődési házban állítják majd ki, melyet a Karácsonyi Gálára érkezők tekinthetnek meg december 21-én, szombaton 17 órától!

A zsűri döntése alapján az első három helyezett pénzjutalomban részesül. I. helyezett: 80.000 Ft. II. helyezett: 50.000 Ft. III. helyezett: 30.000 Ft. A díjazottak, a Karácsonyi Gálán személyesen vehetik át jutalmukat!

Adventi Ablakvadászat

Kalandos játékra hívják a gyerekeket a karácsonyi várakozás időszakában. Dorogi üzletek kirakatai öltöznek adventi dátum szerint csillogó díszbe. Találjatok meg közülük minél többet, hogy értékes ajándékokban részesülhessetek.

A korábban meghirdetett adventi ablakvadászat nyereményei bővültek egy kedves felajánlással. A Club Balaya Játszóház 15 ezer Ft értékű ajándékutalványt ajánlott fel annak a szelfizőnek, aki a legtöbb adventi dátummal fényképezi le magát az üzletek kirakatai előtt és azt beküldi az advent@dorog.hu e-mail címre (maximum 3 e-mailben összesítve a fotókat). Jó játékot kívánunk!

Az ablakvadászat játékszabályai a dorog.hu oldalon találhatók!