Kategóriák: EsztergomHírekProgramok

Játékos kalandok november végén

Az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány november végén ismét megtartja izgalmas, kisgyermekes családoknak szóló programját, a LogiKaLandot. A program ingyenes, célja a logikai készségek játékos fejlesztése.

A 10-15 állomásból és különféle játékokból álló programsorozat, elsősorban 3-12 éves gyermekek és családjaik körében népszerű. A játékok mindegyike kreatív gondolkodást és szellemi munkát igényel, a megoldásokhoz szükség van a játékosok logikai és matematikai képességeire, találékonyságukra. Az egyes feladatok csapatban is megoldhatók, játékosan juthatnak a résztvevők a közösség élményéhez. Minden állomáson egy-egy önkéntesük segíti a feladatok megoldását, a játékok visszarendezését a következő csapat számára.

A játékosok egy pecsételő füzettel haladnak az állomásokon, a kalandozás végén kis jutalmat kapnak a résztvevők.

Ízelítő a játékokból: Labirintusok – Manóka ugrál – Menü Manóka buliján – Melyik házban laknak az állatok? – Mézeskalácsház – Fogaskerekek – Játékbarlang – Távirányítós autók – Elektromos készletek – Lézerépítő – Mágnesek világa – Furfangos barkács – Építés mérlegre – Melyik a nehezebb? – Kapla – Logivár – Tervezz és mérj – Manóka fürdőszobája – Csomagoljuk a Rubik kockát! – Szabaduló szoba – Sudoku – Logikai feladványok – Trükkös kérdések – Golyópálya.

A program időpontja: 2019. november 23. szombat, 14.00-17.00
Helyszíne: Árpád-házi Szent Erzsébet Iskola

Megosztás