Kategóriák: DorogHírekKék hírek

Lakossági segítséget kér egy balesetet szenvedett motoros

Június 6-án, csütörtök délután gépjármű ütközött össze egy motorkerékpárral Dorogon, a Bécsi úton, a Hősök tere előtt. A balesetet szenvedett motoros szemtanúk segítségét várja.

„Én feküdtem az aszfalton elképesztő fájdalommal, mindkét combcsontom eltörve, vártam a mentőhelikoptert. Az ok mi erre kényszerített, hogy így kérjek segítséget, az sajnos az, hogy aki a balesetet előidézte nem vállal felelősséget.” – írta Taba Péter egy közösségi oldalon.

„Az nap mikor reggel felkeltem nem gondoltam mi történik majd velem. Hogy ez egyáltalán velem megtörténhet. Mindig óvatosan közlekedek, legyen az busz vagy vonat, akár a kedvenc motorom. Az nap délután mikor elütöttek az autós elhajtott az ütközés helyéről, át állt a balesettel szemközti parkolóba. Nem biztosítva azt, hogy a rendőrség rögzíthesse a pontos megállása helyét.” – tette hozzá.

Péter elmondta azt is, hogy a rendőrség szerint jó lenne az autó megállásának pontos helyét tisztázni, ezért azzal a kérdéssel fordul a lakossághoz, hogy aki látta a balesetet, illetve készített fényképet még akkor, amikor látni az autó helyzetét a baleset következtében, írjon e-mailt a tabaplays@gmail.com címre.

Péternek még mindig fájdalmai vannak és rossz álmai a baleset miatt, ezért megnyugvást jelenthetne számára az, ha végre lezárhatnák az ügyet. A bizonyítékkal kapcsolatos segítséget előre is köszöni!

Részletek a balesettel kapcsolatban>>

Megosztás