Kategóriák: HírekTokod

Félelmetes jelmezekbe bújtak a tokodiak

Október 31-én, csütörtökön az év legrémisztőbb ünnepén, a tokodiak különböző jelmezekbe öltöztek és félelmetesen jó bulival készültek.

A rendezvényt a Healthy life by Dzseni és a Tokodi Helytörténeti Kultúrmisszió rendezte meg a tokodi Kantin nagytermében. A szellemesebbnél szellemesebb zenékről a RHS DJ TEAM gondoskodott.

A hajnalig tartó buliban mindenki megtalálta a magának való zenét, hiszen a Michael Jackson-tól kezdve, magyar retroig minden szerepelt a repertoárban. Az eseményen volt aki rabnak öltözött, de volt akit Stephen King: AZ című filmje ihletett meg, hiszen az arca hasonlóan volt kifestve mint a bohócnak.

A legjobb jelmezeket pezsgővel díjazták. A két első helyezett Tállai Zsolt és Tállai Amanda, valamint Varga Béla és Varga Viktória volt. Ők halott menyasszonyoknak és halott vőlegényeknek öltöztek. A harmadik helyezett egy rózsapárt alkotott Forintos Brigitta és Kondákor Levente személyében. A negyedik helyezett Gigyik Oxána lett, aki rémisztő apácának öltözött. Az ötödik helyezett Tóthné Pócsföldi Katalin és Tóth Balázs lett (boszorkány és baltafejes páros).

Megosztás