Kipufogózáró rendezvény

Október 19-én, szombaton az Off Road Motors Lehotay Kft. megrendezi a hagyományos kipufogózáró rendezvényét. Minden motorost szeretettel várnak.

Program:

9:00 TT  / TeljesítményTúra

A régió városainak, falvainak rejtett kincseit kell megtalálnia a résztvevő motorosoknak. Egy kis füzetecske lesz csak a segítségük, amely tartalmazza a városok, falvak neveit és az ott megkeresendő tárgy / emlékhely / építmény stb. fotóját. 9 órakor indul a túra, az útvonal szabadon választott, a lényeg, hogy a végére minden helyet megtaláljanak a túra résztvevői. Amikor megtalál a motoros egy keresendő pontot, egy szelfit kell készítenie magáról, a motorról és a megtalált helyről, majd feltöltenie az Off Road Motors Lehotay Kft. céges facebook oldalára, így válik nyomon követhetővé a túra. A TT sikeres teljesítése esetén, egy finom ebéddel vendégeljük meg a résztvevőket.

11:00 APPA koncert, az üzlet előtt, a parkolóban, a motorosok között

13:00 Motoros felvonulás  (Dorog – Tokodaltáró – Esztergom útvonal)

Minden résztvevő motoros kap egy fekete és egy sárga szalagot. A feketét a kormány bal oldalára, a sárgát a jobb oldalára kell felkötni. A fekete szalaggal tisztelgünk elhunyt motoros társaink emléke előtt, a sárga szalaggal pedig a felelősségteljes, biztonságos közlekedésre szeretnénk felhívni a figyelmet.

A rendezvény teljes ideje alatt büfé, kávé, üdítő kapható, zene, sörpadok és rengeteg motor várja az érdeklődőket! A fantasztikus ebédről az EAT STREET gondoskodik !

A TT-re és a felvonulásra is regisztrálni az üzletben lehet! Hétköznap 08:00-17:00-ig, a rendezvény napján a TT-re reggel 8.34-től 9-ig, a felvonulásra 11:00-ig.

Megosztás