Kategóriák: DorogHírek

Dorogi Utazómozi

Hiánypótló szolgáltatással jelentkezik Wenczel Norbert, méghozzá egy igazi utazómozival!

Az utazómozi lehetőséget nyújt óvodásoknak, iskolásoknak egy-egy jeles napon természetfilmek bemutatására, igazi mozihatással. A nagyobbaknak szakmai filmeket is vetítenek, amelyek elősegíthetik a pályaválasztásukat. De az utazómozi vállalja a drogellenes kampányfilmek vetítését is, szakértő bevonásával.

Az intézményeken kívül magánszemélyek, közösségek és vendéglátóhelyek is igényelhetik a szolgáltatást, például nincs jobb egy izgalmas focimeccset nézni mozihatású körülmények között.

A felszerelésről

A projektor típusa: OPTOMA HD144X 3D (ideális vetítési távolság a 300cm×220cm es vászonhoz 5m). Legnagyobb vetíthető kép 10m×7m (ez már egy kertmozinak is megfelel). A projektor nagyon csendes működés közben egyáltalán nem zavaró! Hangrendszer: a legtisztább hanghatás miatt szakértő véleményére hagyatkozva egy bluetooth beltéri SAL mélyláda és két hozzá tartozó hangfal adja tökéletes minőségben maga mögé hagyva a legdivatosabb hordozható hangfalakat. Vetítővászon: a vászonhoz külön gyártott állvány van a mobilitás végett, a 300cm×220cm-es vetítési képpel! A projektor kompatibilis számítógéppel és xbox-szal egyaránt! Aki szeretné az xbox játék élményt felturbózni, annak it a lehetőség!

Gasztromozi

Wenczel Norbert séf is, így gasztromozizást is vállal. Amíg a vendégek élvezik a filmeket, addig elkészíti a vacsorájukat!

Elérhetőségek

+36 30 554 38 70
utazomozi@gmail.com
Facebook oldal>>

Megosztás