Kategóriák: Hírek

Felavatták az Idősek Klubját Nagysápon

Mintegy hatvan millió forintos, TOP-os pályázat eredményeként vadonatúj Idősek Klubjával gazdagodott Nagysáp, amelyet szeptember 12-én, csütörtökön avattak fel.

Az ünnepségen Balogh Miklós polgármester köszöntötte a lakosokat és a meghívott vendégeket. A beruházással kapcsolatban úgy fogalmazott: három évvel ezelőtt még csak tervezték az új épületet, de a Terület- és Településfejlesztési Program keretében megítélt támogatásnak köszönhetően megépült az Idősek Klubja és sikerült eszközöket, valamint a személyszállításban is jó szolgálatot tevő Suzuki Vitarát is beszerezniük. Megköszönte dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselőjének, valamint Popovics György, a megyei közgyűlés elnökének a segítséget, hiszen nélkülük nem jutottak volna el idáig.

Popovics György hangsúlyozta, hogy a megyei önkormányzat irányításával valósultak meg megyénkben a TOP-os fejlesztések. Elmondta, hogy Nagysáp a kistelepülések között élen jár, hiszen több mint 300 millió támogatást ítéltek meg a községnek. Úgy vélekedett, hogy nem csak a nagyobb, hanem a kistelepüléseket is fejleszteni kell, hiszen ott is megfelelő életkörülményeket kell teremteni. Végezetül örömét fejezte ki, hogy újabb sikeres projekt átadójához érkeztek el.

A Nagysápi Dalkör ünnepi műsora után Balogh Miklós polgármester, dr. Juhász János a Komárom-Esztergom Megyei Területfejlesztési Kft. ügyvezetője és Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke közösen átvágták a szalagot, ezzel jelképesen is átadták az épületet az idősek számára.

Lehoczki Dávid

Megosztás