Kategóriák: HírekKék hírek

Sorra dőltek a fák a hétvégén, a vihar is közrejátszott

Szombaton és vasárnap bőven akadt dolguk térségünk tűzoltóinak. Pilismaróton és Bajna térségében is kidőlt fákhoz riasztották őket!

Nagy méretű fa dőlt az úttestre Pilismaróton a Dunaparti utcában augusztus 31-én, szombat hajnalban. Az esethez az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak. A fát láncfűrész segítségével feldarabolták, a forgalmi akadályt megszűntették.

A vasárnap sem telhetett eseménytelenül Pilismaróton, ahol a Szabadság körúton dőlt fa az úttestre, ezzel a forgalmat akadályozva. A fát, a kiérkező esztergomi hivatásos tűzoltók darabolták fel motoros láncfűrésszel.

Tíz méter hosszú akácfa dőlt az 1123-as számú útra, az 5. km szelvényében, teljes útzárat képezve a vasárnap esti órákban. A fa kárt tett az út melletti kisfeszültségű villamos vezetékben is. A helyszínre a bajnai hivatásos tűzoltók érkeztek, a fát motoros láncfűrésszel feldarabolták, ezzel a forgalmi akadályt megszűntetve. A tűzoltók értesítették az áramszolgáltatót, akik a helyszínre érkezve intézkedtek a leszakadt villamosvezetékkel kapcsolatban.

Forrás: komarom.katasztrofavedelem.hu