Kategóriák: DorogHírekSport

Sitku góljával nyert a Dorog

Augusztus 7-én, szerdán került megrendezésre a Labdarúgó NB II 2. fordulója. A Nyíregyháza Spartacus a Dorogi FC-t fogadta.

Hiába játszott mezőnyfölényben a Nyíregyháza a Dorog ellen, kihagyta a helyzeteit, ami a végén megbosszulta magát. A Dorog a hajrában csereként beálló veterán támadó, az egyszeres válogatott Sitku Illés ráadásban elért góljával megszerezte a három pontot.

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS–DOROGI FC 0–1 (0–0)

Nyíregyháza, 1700 néző. Vezette: Nagy Róbert (Punyi Gyula, Berényi Ákos)

NYÍREGYHÁZA: Jova – Polényi G., Fodor F., Pejovics, Gulyás M. (Tóth B., 72.) – Szvedjuk, Végső, Kártik (A. Kovác, 61.), Kovács N. (Sztaroszta, 82.) – Rezes, Hornyák. Vezetőedző: Zoran Szpisljak
DOROG: Mursits – Nyíri, Dlusztus, Lénárt, Forró (Csillag D., 57.) – Földi B., Albert Á., Kitl M. (Berkó, 64.), Papp M. – Paudits (Sitku, 89.), Délczeg. Vezetőedző: Németh Szabolcs
Gólszerző: Sitku (0–1) a 92. percben

MESTERMÉRLEG
Zoran Szpisljak: – Megint bebizonyosodott, hogy nem elég helyzeteket kialakítani, azokat értékesíteni is kell. A játékunkkal nem volt különösebb baj, de a kapu előtt határozottsággal igen, a jelek szerint erre kell a jövőben nagyobb hangsúlyt fektetnünk.
Németh Szabolcs: – Szervezett csapattal találtuk magunkat szemben, a labdakihozatal utáni kontrák elhárítása olykor nehézséget okozott. A végén valamiféle megérzés volt, hogy a rutinos Sitku Illést kell a pályára küldenem, mondtam is a kollégáimnak, hogy ő szerzi majd a győztes gólt… Minden győzelem sokat ér, a bajnokság elején különösen, arra pedig külön büszke vagyok, hogy a Vasas után a második nagy múltú, nagy terveket szövögető riválisunkat is legyőztük.

A második forduló eredményei>>

Tabella, menetrend>>

Forrás: nemzetisport.hu/dorogimedence.hu
Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu

Megosztás