Kategóriák: EsztergomHírek

Több mint 20 zenekar lépett fel a Sportalshow Fesztiválon!

Ötödik alkalommal rendezték meg a Sportalshow Fesztivált az esztergomi Prímás-szigeten július 18. és 20. között.

A háromnapos rendezvényen többek között fellépett az Alvin és a Mókusok, a P. Mobil, az Ismerős Arcok és az Auróra is. De külföldi zenekarok is voltak, mint például a felvidéki KerecseN, a német No Exit (aus Berlin) és a francia Low Relif.

A rendezvényt idén is a sportcsarnok melletti zárt területen rendezték meg, ahol egy kis és egy nagyszínpad várta a rockzene kedvelőit. A koncertek mellett ételt és italt is kaphattak a résztvevők, de a Sportalshow-s és az együttesek relikviáit is szép számmal vásárolták a rajongók. Természetesen idén is a legtöbb a jó öreg csapolt sörből fogyott.

A régió legnagyobb rock- és metálfesztiváljának története szorosan összekapcsolódik a Fesztergommal, amelynek megszűnése után hatalmas űr keletkezett a rock kedvelők körében. A szervező, Szénégető Richárd elmondta, hogy többek között ez vezetett ahhoz, hogy a Sportalsó szórakozóhely csapata 2015-ben megrendezte a Sportalshow Fesztivált. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel minden évben a rock fellegvárává válik az esztergomi sziget.

Fotók: Neves Ildikó – FotoN

További fényképek>>

Megosztás