Kategóriák: DorogHírek

Schifferné Dr. Wilcsek Zsuzsanna kapta az év egészségügyi dolgozója kitüntetést

Semmelweis Nap alkalmából ünnepséget szerveztek az egészségügyben dolgozóknak Dorogon, a művelődési házban.

Dorog város képviselő testülete meghívta mindazokat, akik az orvoslást, ápolást, segítést és gondozást választották élethivatásként Dorogon. Fontos megemlíteni azt is, hogy az összegyűltek nagy szakmai elhivatottsággal vállalkoztak arra, hogy gyógyítsák a betegeket, ápolják a gyógyulókat, segítsék, gondozzák mindazokat, akik erre valamilyen okból rászorulnak.

Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke, beszédében tiszteletét fejezte ki az egészségügyben dolgozó emberek elhivatott munkája iránt.

Dr. Tittmann János polgármester üdvözlő beszédét követően a Dorog Város Képviselő-testülete által alapított és adományozott az „Év egészségügyi” dolgozója kitüntetés átadása következett. A díjat 2019-ben Schifferné Dr. Wilcsek Zsuzsanna Krisztina főorvos asszony, a dorogi kórház osztályvezető főorvosa érdemelte ki.

Kiemelkedő szakmai pályafutása mellett, mindennapi tevékenységében erős hivatástudat, emberség jellemzi. Fő célkitűzése az időskori krónikus betegellátás és utókezelés, az idős emberek lehető legjobb életminőségének fenntartása.

Fotók: Dorog Város Önkormányzata