Kategóriák: DorogHírekSport

Ismét kiválóan szerepeltek a dorogi rúdsportos lányok

Két héttel ezelőtt került megrendezésre, az IPSF Országos Rúdsport Magyar Bajnokság, ahol a dorogi Star Pole Dance Fitness klub sportolói szépen szerepeltek.

Az amatőr 40+ kategóriában Albert Krisztina 2., Czeglédi Tünde pedig az 5. helyen végzett, az amatőr 50+ kategóriában Sajtiné Nagy Julianna 1. lett, az elit kategóriában pedig a 11 éves Molnár Emma a dobogó harmadik fokára állhatott fel!

Az amatőr felnőtt női egyéniben Novák Dóra, Köck Fanni és Lakatos Dóra indultak, ők sajnos nem kerültek be a döntőbe, de így is szép eredményt értek el.

Földessy Vivien, a Star Pole Dance Fitness vezetője elmondta, hogy eseménydús négy hónapon vannak túl, hiszen a versenyt rengeteg gyakorlás és nyújtás előzte meg. „Azt hiszem, ez örök emlék marad” – mondta el. „De nincs sok pihenés hátra, hiszen gőzerővel készülünk a következő megmérettetésre” – tette hozzá.

Vivien kiemelte, hogy a gyermekeknél nagyon kemény ellenfelek voltak és így külön nagy öröm és büszkeség, hogy az elit kategórián a 11 éves Molnár Emma harmadik lett.

Gratulálunk a kiváló eredményekhez!

Megosztás