Kategóriák: DorogHírekProgramok

Fedezzük fel városunk titkait!

Ha szeretnéd jobban megismerni Dorog nevezetes helyeit és azok történetét, emellett pedig szeretnél jól szórakozni a családoddal, akkor itt helyed ezen a programon!

Dorogi Helytörténeti Séta címmel a Civilek a Fejlődő Városért Egyesület egy remek családi kikapcsolódást kínál a dorogiak számára június 2-án, vasárnap. Azonban nem egyszerű sétáról lesz csak szó, hiszen közben néhány egyszerű, egyben szórakoztató feladatot is kell teljesíteni, ahhoz, hogy megtudjuk milyen helyszínre kell elmennünk a következő feladatért. Mindeközben pedig megismerhetitek városunk nevezetes helyszíneinek, épületeinek történetét.

Az úgynevezett helytörténeti felfedező sétára június 2-án, vasárnap kerül sor, a Zenepavilontól történő, reggel 9 órai indulással. A teljes mértékben ingyenes rendezvényen való részvételhez REGISZTRÁCIÓ szükséges, ahol az első 40 regisztrált jelentkezőt tudják fogadni. Az ismeretterjesztő kirándulás végeztével pedig minden résztvevőt megvendégelnek egy tányér bográcsgulyással a Kristály Szépségházban, ahol a létesítmény szolgáltatásainak bemutatása mellett a gyerekek számára játékokkal is készülnek!

Töltsétek ki minél előbb a regisztrációt, hogy részt tudjatok venni Ti is az eseményen! Várunk Titeket és családjaitokat sok szeretettel!

A rendezvény támogatói: Kristály Szépségház, Provill-ker villamossági szaküzlet, Hiper XL éjjel-nappali üzlet, Hering Csaba hentes, Julianus Bt. büféáru nagykereskedés, TIÁN zöldséges, György Pékség, Janella 2010 nyomdai kivitelező.

REGISZTRÁCIÓ>>