Kategóriák: DorogHírekKék hírek

Ismét mentőhelikopter érkezett Dorogra – VIDEÓVAL

Egy kislány lett rosszul a dorogi Zrínyi Ilona Óvodában május 13-án, hétfő délután. A mentőhelikopter felszállásáról videót is készítettünk!

Eszméletlen gyermekhez kértek segítséget Dorogon a Tatabányai Mentésirányítástól 14.45-kor. A mentésirányítás azonnal riasztotta a legközelebbi mentőgépkocsit, miközben gyermekrohamkocsi és mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

A mentőerők bár még sosem találkoztak, tökéletes csapatot alkotva küzdöttek a kislányért. Az ellátás hosszú percekig tartott, végül stabil állapotban szállították a gyermeket a kórházba – írta az Országos Mentőszolgálat a Facebookon.

Gányai Balázs rendőr hadnagy a dorogimedence.hu-nak elmondta, hogy az eset ideje alatt a dorogi rendőrök segítették a forgalomirányítást, illetve a mentőhelikopter le és felszállását.

Az eset ideje alatt a 10-es út, Mária utca és Kossuth Lajos utca közötti szakaszát teljesen lezárták, kerülni a környező utcákban lehetett. A mentőhelikopter távozása után 15.10-kor feloldották az út zárat és helyreállt a forgalom.

 

Szombaton számoltunk be Facebook oldalunkon, hogy egy mentőhelikopter érkezett Dorogra, akkor egy túlsúlyos ember lett rosszul a Baross Gábor lakótelepen. Őt végül hat tűzoltó hozta le az emeletről, majd esetkocsival a kórházba szállították, a mentőhelikopter pedig üresen távozott.