Kategóriák: DorogHírekSport

Megtört a jég: nyert a Dorog

Április 21-én, vasárnap, a Labdarúgó NB II 33. fordulójában a Dorogi FC vendége az Aqvital FC Csákvár volt.

A dorogiak már a negyedik percben vezettek, hiszen Városi értékesített egy gólt az ellenfél kapujába szabadrúgásból. A mérkőzés további részében egyik csapat sem talált be a kapuba, így a dorogiak itthon tartották a három pontot. Jelenleg a Dorog a tabella 13. helyét foglalja el 41 ponttal.

DOROGI FC–AQVITAL FC CSÁKVÁR 1–0 (1–0)

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 600 néző. Vezette: Barna Gábor (Kepe Arnold, Kiss Balázs)
DOROG: Szentpéteri – Erdélyi, Dlusztus, Csató, Papp M. – Hegedűs M. (Nagy Zs., 85.), Lénárth – Faragó (Beke, 59.), Kitl M., Városi – Paudits (Fodor Á., 78.). Szakmai igazgató: Balogh Pál
CSÁKVÁR: Markek – Csilus Á. (Simon M., 72.), Dulló, Baranyai, Deutsch L. – Farkas A., Mészáros D. – Skribek (Szabó M., 46.), Sándor Gy., Galambos (Daru, 58.) – Baracskai. Vezetőedző: Szijjártó István
Gólszerző: Városi (1–0) a 4. percben

MESTERMÉRLEG
Balogh Pál: – Nagyon fontos három pontot szereztünk, nemcsak szurkolóink, a játékosaink is átérezték a meccs fontosságát. A második félidőben célfutballt játszottunk, így sikerült itthon tartanunk a három pontot.
Szijjártó István: – A lelkes futball nyert a kényelmessel szemben. Szünet után hiába játszottunk mi, és szorítottuk kapuja elé a hazaiakat, végül az antifoci diadalmaskodott.

A 33. forduló eredményei>>

A következő fordulóra április 28-án, vasárnap kerül sor, akkor az élenjáró Győr fogadja a dorogiakat.

Forrás: nemzetisport.hu / dorogimedence.hu
Fotó: Dorogi FC Facebook oldal