Kategóriák: DorogHírekSport

Ikszelt a Siófok Dorogon

Október 21-én, a labdarúgó NB II. 13. fordulójában a Dorogi FC vendége a BFC Siófok volt a Buzánszky Jenő Stadionban.

Hiába volt a dorogiaknak rengeteg helyzetük, sajnos egyiket sem tudták jól összehozni. A vérszegény támadójátékot játszó siófokiak, így egy boldog döntetlennel térhettek haza.

DOROGI FC–BFC SIÓFOK 0–0

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 400 néző. Vezette: Pillók Ádám (Bede Tamás, Hofbauer Roland)
DOROG: Horváth G. – Erdélyi, Lénárt, Nagy Zs., Papp M. – Faragó T., Mészáros Á., Kitl M., Szedlár (Vígh Á., 82.) – Paudits (Sitku, 61.), Városi (Hegedűs M., 66.). Vezetőedző: Miskei Attila
SIÓFOK: Molnár P. – Gál M., Fehér Zs., Lorentz, Csibra – Horváth A., Réti (Csilus T., 71.) – Bolla, Petneházi (Tóth M., 71.), Medgyes (Hidvégi, 91.) – Elek B. Vezetőedző: Mihalecz István

MESTERMÉRLEG
Miskei Attila: – Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, ugyanakkor azokat ki is hagytuk, illetve a Siófok kapusa extra teljesítményt nyújtott. Két pozitívuma azért volt a mérkőzésnek, az egyik a sok helyzet, a másik, hogy az első forduló után végre nem kaptunk gólt, a védelmünk stabil volt.
Mihalecz István: – A hétközi edzéseken ismét azt gyakoroljuk, hogyan kell összekötni három passzt az ellenfél térfelén. Amíg ez nem sikerül, gólképtelenek maradunk. Ezt a döntetlent a kapusunknak köszönhetjük.

Dorog jelenleg 16 ponttal a tabella 11. helyén áll!

A 13 forduló eredményei>>

Forrás: nemzetisport.hu / dorogimedence.hu
Fotó: egy korábbi Siófok-Dorog mérkőzés