Kategóriák: DorogHírek

Könyvbemutatót tartottak a dorogi könyvtárban

Október 4-én, csütörtökön 17 órai kezdettel a Gáthy Zoltán Városi Könyvtárban az Országos Könyvtári Napok (OKN) keretében könyvbemutatót tartottak.

Az Informatikai és Könyvtári Szövetség szervezésében és a Nemzeti Kulturális Alap, valamint a Családok Éve támogatásával létrejött program főszereplői Peer Krisztina szakpszichológus és Kele Fodor Ákos író voltak, akik Megálmodtalak című közös kötetüket mutatták be az érdeklődőknek Holló Márta pszichológus, kérdező segítségével, illetve Székely Rozália és Csillag Botond színészek, felolvasók közreműködésével.

A rémálmokkal teli lélektani napló terhes anyáknak és várandós apáknak alcímet viselő könyv sajátossága, hogy egyedi módon, sajátos megközelítésben tár elénk egy olyan érzékeny és intim témát, ami sokunkat foglalkoztathat. Az őszinte feltárulkozás tapasztalatokból táplálkozó vallomásai, meglátásai tanácsként és bátorításként egyaránt ható kedves hangneme sokakat megnevettetett és elgondolkodtatott a beszélgetések és felolvasások alatt. Így az OKN tudásátadás-tudásegyesítés témakörében megtartott közönségtalálkozóján csak két elhatározás foganhatott meg: a gyermekvállalás és/vagy a könyvolvasás gondolata.

Sütő Zsófia