Kategóriák: DorogHírekSport

Ikszelt a Dorog a Vác ellen

Augusztus 5-én, vasárnap a Labdarúgó NB II második fordulójában a Dorogi FC vendége a Vác FC volt.

A dorogiak az első félidőben kiválóan játszottak, a 29. percben Nagy lőtt is egy gólt a váciak kapujába. Sajnos a második félidőben változott a játék és a 70. percben a dorogiak kapujában is landolt a labda, melyet Zsolnai értékesített. A dorogiaknak nem sikerült javítaniuk a hátralévő 20 percben, így döntetlen maradt az állás.

DOROGI FC–VÁC FC 1–1 (1–0)

Dorog, Buzánszky Jenő stadion, 650 néző. Vezette: Gaál Ákos (Huszár Balázs, Pápai Zoltán)
DOROG: Horváth G. – Erdélyi B., Csató, Zachán, Nagy Zs. – Mészáros Á., Lénárt – Szedlár, Nagy I. (Sitku, 76.), Papp M. (Faragó, 71.) – Vígh Á. (Hegedűs M., 65.). Vezetőedző: Miskei Attila
VÁC: Halasi – Görgényi, Dlusztus, Szabó N., Földi – Tóth G., D’Urso (Pintér B., 61.) – Kákonyi (Csillag D., 74.), Zsolnai R., Varga Sz. – Balajti. Vezetőedző: Zoran Szpisljak
Gólszerző: Nagy Zs. (1–0) a 29., Zsolnai R. (1–1) a 70. percben

MESTERMÉRLEG
Miskei Attila
: – Taktikus meccset játszottunk. Sajnos, az előrejátékot nem tudtuk megtölteni úgy tartalommal, ahogy szerettük volna. Pozitívum, hogy fegyelmezetten és szervezetten futballoztunk.
Zoran Szpisljak: – A pályán az történt, amit elterveztünk. Nekünk volt több helyzetünk, de a Dorog jól használta ki legerősebb fegyverét: a pontrúgásokat. Megérdemeltük az egyik pontot, s a jövőben ebből lehet akár három is.

Forrás: nemzetisport.hu/dorogimedence.hu
Fotó: Vác FC Facebook oldala