Kategóriák: DorogHírekSport

Játékosmozgás és új szakmai igazgató a Dorogi FC-ben

Az új vezetőedző, Miskei Attila mellett új szakmai igazgató is munkába állt a labdarúgó NB II-ben szereplő Dorognál, a posztot Balogh Pál tölti be a következő szezonban. De a vezetők mellett négy új játékos is érkezett Dorogra.

Balogh Pál az előző idényben a Szolnoki MÁV vezetőedzője volt, de a Tisza-partiak kiestek a másodosztályból, s a szakember távozott a klubtól.

A Dorogi FC két játékost (Erdélyi Botond és Hegedűs Márk) kapott kölcsön a Honvédtól. De a BKV Előre csapatától is érkezik játékos Horváth Gábor személyében, illetve Papp Mátét igazolták át Nyíregyházáról. Fürjes Ádámmal pedig további két évre szólóan hosszabbítottak szerződést.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DOROGNÁL

Érkezők: Erdélyi Botond (Bp. Honvéd – kölcsönbe), Hegedűs Márk (Bp. Honvéd – kölcsönbe), Horváth Gábor (BKV Előre), Papp Máté (Nyíregyháza, szabadon igazolhatóként).

Távozók: Bora György (szabadon igazolható), Göblyös Dániel (Bp. Honvéd kölcsönből vissza), Kovács Dániel (Bp. Honvéd – kölcsönből vissza), Németh Ádám (szabadon igazolható), Simon Attila (szabadon igazolható), Szalai András (Paksi FC – kölcsönből vissza), Szellák Soma (Haladás – kölcsönből vissza), Vajda Dániel (Bp. Honvéd – kölcsönből vissza).

Az érkező játékosok neveire kattintva elolvasható a bemutatkozójuk!

A dorogiak június 29-én, pénteken játszák az első felkészítő mérkőzésüket az FK Inter Bratislava ellen, 17 órakor a Buzánszky Jenő Stadionban!

Forrás: dorogimedence.hu/nemzetisport.hu

Megosztás