Talált bankkártyával vásárolt be több alkalomal is egy esztergomi nő

Nem habozott az az esztergomi nő aki egy bankkártyát talált az utcán, négy alkalommal is bevásárolt belőle!

Esztergomban az utcán talált egy bankkártyát J. Nikoletta 2018. április 15-én. A kártyát eltette, majd több üzletbe bement, ahol azzal dohányárut és élelmiszert vásárolt. A bankkártya tulajdonosa miután észlelte, hogy kártyájáról pénzt költöttek, feljelentést tett az Esztergomi Rendőrkapitányságon. A rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható J. Nikolettát, akit 2018. április 26-án gyanúsítottként kihallgattak. A nő a bűncselekmény elkövetését beismerte.

A gyanúsított ellen csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság. A rendőrök a nyomozást a napokban lezártak, és a keletkezett iratanyagot az illetékes ügyészség részére vádemelési javaslattal megküldtek.

Figyelem! Amennyiben elhagyja a bankkártyáját, azonnal tiltsa le, hiszen az új PayPass technológiával kártyaérintéssel 5.000 Ft értékig lehet vásárolni alkalmanként úgy, hogy nem kérnek pin kódot! A letiltással kapcsolatban hívja bankjának ügyfélszolgálatát!

Forrás: police.hu/dorogimedence.hu