Kategóriák: HírekKék hírekTát

Halálos baleset történt Bajna és Tát között

Két motorkerékpár ütközött össze vasárnap délután Tát és Bajna között. A balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. június 17-én, vasárnap 17 óra 10 perc körül a 1119-es úton Tát és Bajna között. Eddig tisztázatlan okból két motorkerékpár ütközött egymásnak. A baleset során egy fő a helyszínen életét vesztette, további három sérült ellátása jelenleg is folyamatban van.

A rendőrök az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták, kerülni Tokod irányába lehet. Kérjük, óvatosan vezessenek!

Frissítés: Egy 26 éves tatabányai lakos a motorkerékpárjával áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező motorossal. A balesetben a 26 éves férfi a helyszínen az életét vesztette, ketten életveszélyesen, egy fő súlyosan sérült. A rendőrök a korábbi útlezárást feloldották, a forgalom 22 óra 10 perctől ismét zavartalanul haladhat.

Tát után Nagysáp felé teljes útzár a Kispék ároknál. Motoros Baleset történt. Mentőhelikopter, tűzoltó, több mentő és rendőr érkezett a helyszínre. Tokod felé kerülhető. A Táti malom elágazoban, és a Tokodi elágban terelnek. Még órákig zárva lesz, motorosok súlyos karambolja volt.” – írta az egy olvasónk.


(Fotó: egyik olvasónk – az ország mentőhelikopter flottájának a nagy része is a balesethez sietett)

Címlapfotó: police.hu
Forrás: police.hu/dorogimedence.hu