Kategóriák: CsolnokDorogHírekSport

Remekeltek a világbajnokságon a Fekete fivérek

Június 5-én, vasárnap rendezték meg a Natúr Világ Legerősebb Emberei Egyéni Világbajnokságot Pécsen. A versenyen Fekete Miklós világbajnok lett, Ifj. Fekete Lászlónak pedig a harmadik helyen sikerült végeznie.

A sok edzés meghozta gyümölcsét a Fekete testvéreknek, hiszen Fekete Miklósnak amellett hogy sikerült elég nagy fölénnyel megnyernie a versenyt, még egy egyéni csúcsot is elért kőgolyó pakolásban: a 180 kg-os kőgolyót hat alkalommal tette át a 120 cm magas állványon.

Ifj. Fekete László, pedig a korábbi sérülés és a rehabilitáció miatti hosszú kihagyás végett nem fűzött nagy reményeket a dobogós helyhez, de összeszedte magát és parádés módon túlszárnyalta a várakozásokat, hiszen még a 300 kg-os súlyt is fel tudta vinni a lépcsőfokon, így összeségében megszerezhette a bronzérmet.

Az egyéni vb-n Fekete Miklós az első helyen végezett, a második helyet egy finnországi versenyző foglalhatta el, a harmadik helyet pedig Ifj. Fekete László biztosította be magának. Gratulálunk a kiváló eredményekhez!

Nincs megállás! A Fekete fivérek már el is kezdtek készülni, hiszen nyakukon a Csapat Világbajnokság is, ahol Magyarországot csapatban ketten képviselik majd. Az esemény szeptemberben kerül megrendezésre.