Kategóriák: DorogHírek

Rengetegen látogattak ki a dorogi gyereknapra

Vasárnap került sor az InterAktív Gyereknapra Dorogon, amely egy nagyon jó hangulatú, vidám eseményként zárult.

A szervező Dorog és Térsége Turizmus Egyesület a környékbeli cégek, a helyi óvodák és a Családsegítő Szolgálat önkénteseinek részvételével változatos programokkal várták a különböző korosztályú gyerekeket, mindenki talált az érdeklődési körének megfelelő elfoglaltságot.

Reggel már számos csapat jelentkezett a FIFA18 és élőfoci bajnokságra, délután pedig sokan az Apa-Fia Kupában vagy az óriáskivetítőn közvetített virtuális világban mérették meg magukat.

A videoklip forgatáson a profi táncosok mellett a helyszínen jelentkező statiszták is részt vettek.

A nap folyamán Dorogról és a környező településekről is érkeztek a gyerekek, akik matricagyűjtő füzetükbe gyűjtögethették a tanúsítványokat, amiért a központi kézműves állomáson ajándékot kaphattak.

A Kerekítő foglalkozás is nagyon népszerű volt, hiszen az árnyas fák alatt közel 50 anyuka és baba énekelt és mókázott a foglalkozást vezetőkkel együtt.

Az InterAktív Gyereknap tehát nagyságrendileg 1500-2000 embert (gyereket és felnőttet) vonzott a dorogi Otthon térre. A szervezők remélik, hogy a programok minden jelenlévőnek kellemes és emlékezetes pillanatokat szereztek.

Fotók, forrás: Dorog és Térsége Turizmus Egyesület

Megosztás