Kategóriák: DorogHírekSport

Dorogi aranyérem született a rúdsportban

A hétvégén került megrendezésre a Rúdsport Magyar Bajnokság, ahol a dorogi Star Pole Dance Fitness Stúdió is képviselte magát.

A dorogiak közül egy versenyző indult Master 50+ kategóriában (50 év felettiek) Sajtiné Nagy Julianna, aki a tökéletes produkciójával lenyűgözte a közönséget és a bírákat egyaránt, így aranyéremmel térhetett haza a versenyről, gratulálunk!

A dorogi klub elnökét és egyben edzőjét – Földessy Vivient kérdeztük, hogy mi is az a rúdfitnesz.

A rúdfitnesz a tánc és az akrobatika kombinációja. Súlytól, nemtől és kortól függetlenül bárki belevághat. Ami még nagyon fontos, hogy semmilyen előképzettséget nem igényel, hiszen mindent az alapoktól tanulnak a lányok/fiúk.

Mára már egyre többen tudják szerencsére azt, hogy ez nem rúdtánc hanem rúdfitnesz/rúdsport – tette hozzá Vivien. A lent található videón látható, hogy a rúdsport nem a vonaglásról, tűsarkúban tipegésről szól, hanem kemény erőmunkáról. Természetesen vannak olyan felkérések, megkeresések, amikor ennek is eleget tesznek (bár akkor is kemény erőelemekre alapozva), de alapvetően ez egy nagyon kemény sport!

Aki nem hiszi, jöjjön el egy órára és tegye próbára magát, legyen akár Nő vagy Férfi. Jelentkezni előzetesen a +36 30 899 44 15-ös telefonszámon, vagy üzenetben a klub Facebook oldalán lehet.